Conditii de crestere

Avand o experienta indelungata in cresterea cainilor am observat ca hrana uscata este cea care da satisfactiile cele mai mari. Exista si aici o problema . Nu orice hrana este potrivita , hrana uscata fiind de mai multe calitati . Am ajuns sa utilizam exclusiv CLASS WINNER, o hrana de foarte buna calitate produsa in Olanda si se adreseaza aproape cu exclusivitate crescatorilor. 

Datorita fondului genetic excelent si a hranei pe masura , cateii nostri arata excelent si nu am avut nici o probleme de sanatate in legatura cu alimentatia . Incepand cu a patra saptamana se foloseste produsul CLASS WINNER PUPPY ce consta in mici sfere solide CE VOR  va fi administrate puilor in cantitatile inscrise pe ambalaj.Recomand ratii mai mici si mai dese.

Deja din a cincea saptamana se poate trece la hrana solida, .Puii vor continua sa suga si in etapa urmatoare ,cand cateaua isi rareste prezenta in cuib, dar numai dupa varsta de sase saptamani se pot intarca puii, continuand exclusiv cu CLASS WINNER PUPPY . In continuare hrana va fi de tip ,, JUNIOR ,,  in cantitatile inscrise pe ambalaj. PE TOT ACEST INTERVAL DE TIMP PUII VOR BENEFICIA DE APA PROASPATA LA DISCRETIE.

Incepand cu luna a sasea se trece la un alt tip de hrana CLASS WINNER JUNIOR, cea cu granulatie mai mare, cu aceiasi mentiune de a se respecta cantitatile inscrise pe ambalaj si nu uitati apa proaspata la discretie.Aceasta hranire continua pana la varsta de 18 luni, dupa care in functie de necesarul de energie ce o va dezvolta se alege si regimul respectiv.

Pentru un caine care este inclus intr-un program de dresaj sau de handling se vor prefera produsul CLASS WINNER HIGH ENERGY, el avand un continut mai ridicat de proteina cruda , grasime si alte minerale si vitamine benefice in cantitatile respective activitatilor mai sus mentionate.

Pentru cainii cu un consum de energie recomandam produsele CLASS WINNER LAMB & RICE si CLASS WINNER CROC .

Dupa varsta de 7 ani cand si la catei functiile ficatului, pancreasului etc. sunt mai lente este bine sa folosim o hranire mai usoara CLASS WINNER CROC